• Evenemang idag
4-6
Mar-Maj 2018
Musikens Hus Göteborg

Barnmattan

Söndag 4 Mars
Kabaré Vá Mé
Med musik, sång och berättande förs vi framåt i en härlig föreställning och får lära känna våra olika egenskaper och det underbara i att ingen av oss är den andra lik. Full fart med Anna Thorstensson, Guro Kvifte Nesheim och Thomas Eriksson

Familjeföreställning fr 4 år

Söndag 18 Mars
Vinddrag på Jorden
En föreställning med sånger och melodier från Sydamerika, Norden och Indien. Melodier som en vill dansa och klappa till, melodier som en vill blunda till för en stund... Josue Trelles på flöjter, gitarr, sång och didgeridoo tillsammans med Larisa Ljungkrona på dragspel och sång.
Familjeföreställning fr 4 år

Söndag 15 April
Trollkarlen Martin
Magisk Familjefest - trolleri och show! Kom och skratta och må bra, fantastiska tricks och rafflande stämning - allt med barnen i fokus. Kanske finns det några barn som kan (få) trolla också...
Familjeföreställning fr 4 år

Lördag 21 April (OBS- lördag)
FAMILIA
En svängig, mustig och smått fundersam musikföreställning med “Stråf Vocal String”. Om att längta, sakna, känna sig ensam eller känna sig som en regndroppe i ett stort härligt hav. Om att vilja vara tillsammans och landa i ett evigt fredagsmys. Sanna Källman, Åsa B Johansson,Tobias Edvardson, Francis Shaughnessy.
Familjeföreställning fr 4 år

Söndag 6 Maj
Longkalsong
Välkommen till en konsert med allsång, rörelser och mycket av allt! Vi följer med Tompa & Mackan på sångäventyr, där alla får sjunga med och föreslå vart vi ska åka! Som vanligt bjuds det på underfundiga och trallvänliga låtar som tilltalar både barn och vuxna. Tomas Edelgård på sång, dragspel och simfot, samt Marcus Sigvardsson på gitarr och sång.
Familjeföreställning fr 4 år

----------------------------------------
Vårens Barnmattor:
Barnmattan #1 Söndag 4 Mars
Barnmattan #2 Söndag 18 Mars
Barnmattan #3 Söndag 15 April
Barnmattan #4 (OBS) Lördag 21 April
Barnmattan #5 Söndag 6 Maj

“Barnmattan” är en familjeföreställningsserie på Söndagar.
Vi har arrangerat den i över 30 år och den är fortfarande väldigt populär -kul tycker vi såklart och fortsätter att ordna härliga musikaliska möten för små och stora.
Köp förköp på kulturpunkten/Stora Teatern eller i vår restaurang: Hängmattan. Vi vill inte att ett söndagsäventyr för familjen ska kosta allt för mycket och håller kvar vid ynka 50 kr/person!
Mycket Välkomna.

Entré: 50 kr/person ink. förköpsavgift.
Köp din förköpsbiljett på nätet (Kulturpunkten) eller på Cafe Hängmattan.
Biljetter finns på plats samma dag från kl 1200 vid entrén (om det inte är slutsålt)
Vi öppnar kl. 13.00 På stora scen.
Familjeföreställning – från små barn till stora vuxna
Med stöd av MusikCentrum Väst, Statens Kulturråd, Gbg:s Kulturnämnd

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Musikens Hus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Barnmattan, Musikens Hus

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars