• Evenemang idag
11-22
Mar-Apr 2018
MasthuggsTeatern Göteborg

Teater: Hemulen Som Älskade Tystnad

Hemulen som älskade tystnad är en saga om längtan och drömmar för barn från 4 till 8 år. Efter Tove Janssons novell ur Det osynliga barnet.

Hemulen har hela sitt liv arbetat på släktens tivoli, dagarna i ända omgiven av folk och ljud. Men egentligen längtar han efter den stora underbara tysta ensamheten. När tivolit förstörs av ett ihållande regn får Hemulen äntligen gå i pension och börja ett nytt eget liv i farmoderns gamla övergivna park.

I parken är det grönt och vänligt, klingar bäckar, finns tusen nypon. Det är tyst och ensamt och Hemulen trivs. Men snart knackar de små homsorna på: De har räddat en del av de söndertrasade sakerna från nöjesfältet och hoppas nu att Hemulen ska bygga upp alltsammans igen.

Hemulen som älskade tystnad är en saga om modet att säga ifrån, och hur det som nyss var trasigt och utan idé kan bli helt och nytt – och rentav magiskt.

Föreställningen har interaktiva inslag och inleds med en kort workshop där barnen får undersöka och framställa olika ljud, allt ifrån tivolits karuseller till trädens sus i Tystnadens park.

Produced by special arrangement with Agency
North Ltd and Moomin Characters Ltd

I siffror

48 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(MasthuggsTeatern). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Teater: Hemulen Som Älskade Tystnad, MasthuggsTeatern

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars