• Evenemang idag
Måndag
19
Februari 2018
Biskopsgårdens bibliotek Göteborg

Författarbesök: Viktor Banke

Viktor Banke är asylrättsjurist, debattör och författare. Nu besöker han Biskopsgårdens bibliotek för att berätta om sitt skrivande.

Flyktingfrågan har kommit att genomsyra alla samhällsdiskussioner. Med stort engagemang berättar Viktor Banke i sin bok "Andrum: Om stölden av en flyktingkris och om de bestulna" om människorna som flyr och om den farofyllda vägen till Sverige och mötena med myndigheterna.

"Andrum" handlar också om makthavare och medier, om det breda stödet för mottagandet men också om hur de restriktiva rösterna som vädjar till folks rädsla blivit starkare. Har vi kunnat ge de asylsökande skydd eller är det Sverige som behövt andrum från flyktingvågen?

I siffror

22 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Biskopsgårdens bibliotek). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Författarbesök: Viktor Banke, Biskopsgårdens bibliotek

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars