• Evenemang idag
Lördag
21
Juli 2018
Ullevi Göteborg

Guns N' Roses

GUNS N’ ROSES TILL ULLEVI!

Guns N’ Roses ”Not In This Lifetime Tour” visar inga tecken på att sakta ner – med över en miljon biljetter sålda bara i Europa i år (inklusive en slutsåld och kritikerhyllad konsert på Friends Arena 29 juni) åker de vidare på en europeisk sommarturné 2018 som avslutas i Sverige, i Göteborg, på Ullevi!


Innan Göteborgskonserten får även Odense i Danmark (6/6) och Oslo i Norge (19/7) besök – ingen av dessa städer har bandet besökt tidigare under turnén. Och konserten i Tallinn i Estland (16/7) blir bandets första Estlandskonsert någonsin.

Lördagen den 21 juli 2018 spelar Guns N’ Roses på Ullevi och biljetterna släpps på torsdag den 16 november kl 9.00.

Den första europeiska delen av denna galet framgångsrika turné, som startade 2016, har bara under 2017 redan sålt över en miljon biljetter. Detta gör den till den mest framgångsrika turnén i år och visar återigen att attityden, energin och själen i både Guns N’ Roses och rockmusik-scenen är minst lika stor som för tre decennier sedan när detta band slog igenom och blev världens största band.

Anders Nunstedt på Expressen gav konserten på Friends Arena i somras 4 av 5 i betyg och skrev: ”Det låter antagligen märkligt, men: Guns N' Roses är tillbaka.” Det var så det kändes när 55.000 personer sjöng med i Welcome to the Jungle, November Rain och Paradise City denna magiska konsertkväll.

Guns N’ Roses ÄR tillbaka, i dubbel bemärkelse - Lördagen den 21 juli 2018 är de tillbaka i Sverige och vi ser enormt mycket fram emot att höra Axl Rose sylvassa stämma och Slash bärande gitarrslingor ljuda över Ullevi i sommarkvällen – detta blir en ny klassiker!

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ullevi). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Guns N' Roses, Ullevi

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars