• Evenemang idag
13-14
Feb 2018
Teater Sesam Göteborg

Workshop: Skuggspel

GRATIS SKUGGSPELSWORKSHOP FÖR ALLA BARN I MAJORNA-LINNÉ!

ALLA KAN SKAPA TEATER MED SKUGGTEKNIK

Skapa en teaterföreställning i skuggspelsteknik och spela upp för Dina kamrater!

WORKSHOP
Skuggspel är en teknik där alla barn kan utveckla både sin kreativitet och sitt personliga uttryck. Tillsammans skapar vi skuggfigurer och skuggscener. Vi får liv i figurerna och berätta vår egen historia. Även de blygaste barnen växer sig starka i lampans sken.

Dagen avslutas med att den färdiga föreställningen spelas upp. Med sig hem tar barnen inte bara det tillverkade materialet, utan även ett nytt sätt att för-medla tankar, känslor och idéer samt en unik upplevelse av att tillsammans med sina kamrater ha deltagigt i ett universellt berättande, en upplevelse som berikar och stärker självkänslan.

Målet med workshopen är att ge deltagarna ett nytt uttrycksmedel och att väcka deras skaparlust. Det går att bygga och ta med sig skuggspel nästan överallt. Workshopen får på så vis en naturlig fortsättning, hemma eller i skolan.

I siffror

13 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Teater Sesam). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Workshop: Skuggspel, Teater Sesam

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari