Onsdag
16
Maj 2018
Pustervik Göteborg

Gogol Bordello

GOGOL BORDELLO TILL SVERIGE!

New York-bandet är en upplevelse för alla sinnen. Det är bandet som på egen hand gjorde "Gypsy Punk" till en genre som hela världen plötsligt älskade. Bandet är nu aktuella med sitt tionde(!) album "Seekers and Finders" och kommer äntligen till Sverige igen. Alla som har sett dom live tidigare har längtat efter återkomsten - ni som inte har sett dom, har något speciellt att se fram emot.. Gogol Bordello kommer till Pustervik i Göteborg den 16 maj och Stora Scen på Gröna Lund den 17 maj!


Biljetter till konserten i Göteborg finns ute NU och biljetter till Gröna Lund löses i entrén på konsertdagen.

Enorma låtar som "Wonderlust King", "Start Wearing Purple", "American Wedding", "Mishto" och "Walking On The Burning Coal" från senaste albumet är låtar som fått en hel värld att dansa, skåla, sjunga och enas i en glädje som bara ett band som Gogol Bordello kan framkalla.

Bandet är en brokig skara bestående av 9 starka personligheter och karaktärer - alla med varsin superkraft i form av dragspel, trummor, dans, sång eller fiol till exempel. Det är 9 individer från USA, Ukraina, Ryssland, Etiopien, Ecuador och Vitryssland. En kombination som på pappret ser helt omöjlig ut - men som på scen blir något alldeles magiskt.

Gogol Bordello är ett fenomen, en sensation och en enande kraft. Det är ett band som lockar gamla som unga, världen över. Vi längtar enormt efter två svettiga vårkvällar med världsbandet och kärlekståget Gogol Bordello!

I siffror

300 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

90 st

har besökt evenemanget på Göteborg.info
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Pustervik). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Gogol Bordello, Pustervik

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Augusti