• Evenemang idag
Lördag
10
Mars 2018
Draken Göteborg

Jesper Rönndahl: Senaste Nytt

Sveriges roligaste infotainer ger de tre sista föreställningarna av showen som varit utsåld över hela landet - och nu är han tillbaka där den en gång hade premiär, på Draken! Med en visuell, tempofylld och härligt nördig show om sånt du mycket väl kan ha missat på sistone gör Jesper det han är bäst på, att rappt gå igenom det allra senaste inom allt ifrån dinosaurier och rymden till idioti och smör - sånt som Jesper tycker är intressant, men som aldrig kommer med i de vanliga nyheterna.

– Sen vi lade ner Institutet har jag gått och nästan kokat över med skämt om sånt som folk i allmänhet inte orkar ta reda på, men det där tar jag gladeligen på mig, säger Jesper.

Om Jesper Rönndahl:
Med de kultförklarade programmen Telefonsupporten, Pang Prego, Hej Domstol! och Institutet har Jesper i snart femton år varit indie-kidsens gunstling, men det var när han vann På spåret två år i rad som han slog igenom på bred front, och hans förra turnéer Hej framtiden och Bildbevis har setts av miljoner svenskar live, på SVT eller på Youtube. Han har sommarpratat, vunnit Stora radiopriserna för både Årets folkbildare och Årets underhållning och utnämndes till Årets manliga komiker 2015.

Spellängd: ca 90 min utan paus

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Draken). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jesper Rönndahl: Senaste Nytt, Draken

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj