• Evenemang idag
Fredag
23
Februari 2018
Lorensbergsteatern Göteborg

Bara Barbra!

Gunilla Backman är en av Sveriges mest erfarna musikalartister och har tidigare gjort succé med sin hyllningsföreställning till Barbra Streisand på Stadsteatern i Stockholm och sedan åkte föreställningen One Voice på turné och resultatet blev 13 konserter runt om i landet. Hon gjorde även två konserter i Berwaldhallen med hela Radions Symfoniker och fick där lysande recensioner i DN.

Barbra Streisand är en av världens mest framgångsrika artister som har underhållit världen under flera decennier. Gunilla Backman har länge drömt om att framföra Streisands låtskatt och hyllningskonserten One Voice blev verklighet där Erik Fägerborn även har översatt några av låtarna till svenska.

"- I mötet med kapellmästare Joakim Holgersson föddes iden att tolka artistlegenden Barbra Streisand på svenska. Hon har betytt mycket för oss båda, och i mitt musikliv har hon varit närvarande sen barnsben.
Jag har svårt att tänka mig en mer mångfacetterad artist än Streisand" säger Gunilla. Med sig har hon även Christina Wirdegren-Ahlin på cello och Pär Grebacken på träblås, några av Sveriges bästa musiker.

Gunilla Backman har tidigare gestaltat huvudroller i Sverige, Tyskland och i
Londons West End i musikaler som West Side Story, Les Miserables, Chess
och Jesus Christ Superstar. Hon fick sitt stora genombrott med rollen
som Donna i den svenska uppsättningen av Mamma Mia!, för
vilken hon belönades med en guldmask för bästa kvinnliga huvudroll.

Regi: Maria Antoniou

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Lorensbergsteatern). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Bara Barbra!, Lorensbergsteatern

POPULÄRT I Göteborg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Göteborg.info kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Göteborg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj